Gesprekken

Leer meer over het registreren van gesprekken in je online academy

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een belangrijk onderdeel van de performance cycle zijn de gesprekken die je daarover hebt. In de academy kun je als gebruiker gesprekken die je gehad hebt vastleggen en delen met je manager. In dit artikel wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Hoe voeg je als gebruiker een gesprek toe

Via 'Mijn groei' kun je naar 'Gesprekken' gaan. Hier zie je een overzicht van alle verslagen die je over je gesprekken hebt gemaakt. Daarnaast kun je via de knop 'Toevoegen' een nieuw gespreksverslag toevoegen. In het verslag van een gesprek kun je de volgende informatie kwijt:

• Het onderwerp van het gesprek, dit wordt de titel van je verslag.

• De aanwezigen van het gesprek. Vul hier de namen van de personen in die bij het gesprek aanwezig waren. Deze informatie wordt alleen in het verslag gebruikt, het gesprek wordt hiermee niet automatisch gedeeld met deze aanwezigen.

• De datum waarop het gesprek plaats vindt of plaatsgevonden heeft.

• Een verslag van het gesprek zelf.

• Bestand(en) die eventueel bij het gesprek horen.

• Met wie dit gesprek gedeeld moet worden. Dit is altijd een manager.

Daarnaast kun je vanuit het overzicht al je verslagen openen, inzien en eventueel nog aanvullen.

Hoe bekijk je als manager een gesprek

Als een gesprek met een manager gedeeld is, kan de manager het gesprek inzien via 'Mijn Team'. Om het gesprek in te zien, volgt de manager de volgende stappen:

• Klik boven in beeld op 'Mijn Team'.

• Klik op 'Teamleden'.

• Klik op het teamlid waarvan je het gedeelde gesprek wil zien. Gebruik eventueel de filters om het teamlid makkelijk te vinden.

• Klik op '1-op-1 gesprekken'.

In het overzicht zijn alle gesprekken van deze gebruiker in te zien die met de manager gedeeld zijn. Door er op te klikken, kan de manager de inhoud van het gesprek zien:

• De naam van het gesprek, en op welke datum het plaatsgevonden heeft.

• Welke personen waren er aanwezig bij het gesprek.

• Een verslag van het gesprek.

• Eventuele bestanden die bij het gesprek horen.

• Met welke managers het gesprek gedeeld is.

De manager kan het gesprek alleen inzien, maar niet aanpassen of aanvullen.