Integraties

Welke integraties zijn er mogelijk in de online academy

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een integratie zorgt er voor dat informatie uit het ene systeem ook gebruikt kan worden in het andere systeem. Of dat je bijvoorbeeld kunt inloggen met dezelfde gegevens als je dat doet in een ander systeem.

Met Single sign-on (SSO) kunnen jouw gebruikers inloggen in de online academy door middel van een extern account. Dit kan bijvoorbeeld een Microsoft- of Google-account zijn. De gebruiker kan dan inloggen met het voor hem/haar bekende account, of zelfs vanuit jullie eigen intranet. Het is dan niet meer nodig om zelf nog andere inloggegevens in te voeren.

Wij zijn groot fan van online leren en bieden daarom allerlei online trainingen aan. Het kan zijn dat je toch graag een training wil doen van een specifiek trainingsbureau. Daarom is het mogelijk om een integratie met maken met een externe training of trainingsaanbieder.

Welke mogelijkheden zijn er voor SSO?

Vanuit verschillende systemen kan er via SSO ingelogd worden in de online academy. Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn en kun je het bijbehorende artikel in de knowledge base openen om te leren hoe je deze integratie kunt inrichten.

Welke integraties zijn er met andere trainingsaanbieders?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het beschikbaar maken van trainingen van een andere aanbieder in jouw online academy. Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn. Je kunt het bijbehorende artikel in de knowledge base openen om te lezen hoe je deze integratie kunt inrichten.

Welke mogelijkheden zijn er voor gebruikersbeheer?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het automatisch aanmaken van gebruikers in de online academy. Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn. Je kunt het bijbehorende artikel in de knowledge base lezen om te lezen hoe je deze integratie kunt inrichten.