Creëren
Content maken
Condities in een Learning Playlist

Maak een volgorde verplicht in je Learning Playlist

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn condities in een Learning Playlist en wat kan ik er mee?

Binnen een Learning Playlist kan je ervoor kiezen dat een deelnemer zelf mag bepalen in welke volgorde de leeractiviteiten gedaan worden. Je kan ook een verplichte volgorde aangeven door middel van condities.

Hoe stel je de condities in?

Per leeractiviteit in de Learning Playlist kan je aangeven of er bepaalde condities aan verbonden zijn. Dat doe je door op het tandwieltje in de tegel van de activiteit te klikken.

• Verplicht: Hiermee geef je aan of de leeractiviteit verplicht is of niet.

• Geen: Dit houdt in dat de gebruiker de leeractiviteit kan starten zonder dat er condities aan verbonden zijn.

• Afhankelijk van afronding: Je kan er voor kiezen dat deze leeractiviteit pas wordt vrijgegeven wanneer een ander leeractiviteit is afgerond. Je kan hier ook aangeven welk leeractiviteit dat is.

• Vrijgeven na periode: Hier kan je bepalen dat de leeractiviteit pas beschikbaar is voor de gebruiker na een bepaalde periode vanaf het moment van inschrijven op de Learning Playlist. Bijvoorbeeld 4 dagen of 2 weken.