Alle collectiesBeherenGebruikers
Leeractiviteit handmatig afronden

Lees hoe hoe je een registratie op een leeractiviteit handmatig kunt afronden als beheerder

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Leeractiviteiten worden automatisch afgerond als de gebruiker de leeractiviteit doorlopen heeft. Bijvoorbeeld als een gebruiker een e-learning doorlopen heeft en aan alle afrondingseisen heeft voldaan. Of als een gebruiker een inleveropdracht heeft ingeleverd, en deze is goedgekeurd.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat je een registratie handmatig wil afronden, omdat de gebruiker de leeractiviteit niet meer (helemaal) hoeft te volgen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe dat werkt.

Leeractiviteit afronden

1. Zoek de gebruiker op in het gebruikersoverzicht en open met het pennetje de detailpagina van de gebruiker.

2. Ga naar de inschrijvingen tab.

3. Klik op 'Acties' en vervolgens op 'Wijzig status naar afgerond'.

4. De leeractiviteit is nu afgerond voor de gebruiker. In het overzicht van de gebruiker staat deze nu bij afgerond.