Inloggen in de app

Log als gebruiker in in de app, eventueel zonder gebruikersnaam en wachtwoord

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als gebruiker van Rakoo kan je ook altijd gebruik maken van de app. Je kan hiervoor de Rakoo-app downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

Inloggen als gebruiker in de app

Om de Rakoo-app te kunnen gebruiken, moet je eerst inloggen. Dit kan je op twee manieren doen. We bespreken ze hieronder.

1. Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord
    Dit zijn dezelfde gegevens als de gegevens waarmee je inlogt op de webversie.

2. Inloggen met een QR-code
    Wanneer je op het web bent ingelogd als gebruiker, kan je een QR-code genereren om zo eenvoudig in te kunnen loggen in de app. Deze QR-code kan je vinden door rechtsboven in het scherm op je naam en vervolgens op 'Mijn gegevens' te klikken. Scan de QR-code met je telefoon en je bent ingelogd!