FAQ
Ik wil inloggen in de Rakoo Academy

Lees hoe je in de Rakoo Academy kunt inloggen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je wilt inloggen in de Rakoo Academy, ga je naar deze url: https://academy.rakoo.com/login

Om op deze pagina in te loggen, heb je een gebruikersaccount nodig. Dit account staat los van het account in je eigen online academy. De inloggegevens hiervoor wijken daarom af van de inloggegevens die je gebruikt om in te loggen op je eigen online academy.

Nog geen account voor de Rakoo Academy?

Heb je nog geen account voor de Rakoo Academy en wil je dit wel? Stuur dan even een berichtje naar support@rakoo.com.