Gebruikersvoorwaarden wijzigen

Lees hier hoe je de voorwaarden van de online academy aanpast en inzicht hebt in de voorwaarden in verschillende talen

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een gebruiker of beheerder voor het eerst in de online academy inlogt, moeten de voorwaarden worden geaccepteerd. Deze pop-up na de eerste keer inloggen bestaat standaard uit twee pagina's. Op de eerste staat de welkomsttekst en de tweede pagina bevat de voorwaarden. Op deze tweede pagina staat een vinkje dat moet worden aangeklikt door gebruikers of beheerders, om de voorwaarden te accepteren.

Hoe kan ik de voorwaarden beheren?

Je kunt de gebruikersvoorwaarden beheren onder 'Instellingen' links in de menubalk. Klik vervolgens op het tabblad 'Voorwaarden'. Je ziet hier de voorwaarden staan in de talen die geactiveerd zijn voor jouw online academy. De voorwaarden worden aan de gebruiker aangeboden in de taal die voor het account van de gebruiker is ingesteld. Door op het pennetje te klikken, kun je de voorwaarden in de betreffende taal inzien en eventueel aanpassen.

Wat kan ik aanpassen bij de voorwaarden?

De eerste pagina van de voorwaarden is helemaal naar wens in te richten. Hierin kan bijvoorbeeld kort benoemd worden hoe de online academy werkt. Op de tweede pagina staan de officiële gebruikersvoorwaarden. De basis hiervan moet gelijk blijven. Wel mogen hier onderwerpen aan toegevoegd worden.

Let op!

Niet iedere beheerder heeft de rechten om gebruikersvoorwaarden te wijzigen. Let hier dus op bij het aanmaken van de rollen binnen de online academy.